dilluns, 14 d’octubre del 2013

Brindem per la copa Heineken 2013

Publicat el dilluns 14/10/13 al diari El 9 Esportiu

Sembla que els ànims s'han calmat en el rugbi europeu (com vaticinàvem en aquesta columna fa un parell de setmanes) i la copa d'Europa de l'especialitat ha començat la seva edició 2013 amb molta intensitat.
Els representants catalans van començar amb mal peu, amb una derrota contra el Gloucester, però deixant un bon sabor de boca. Fins i tot el ganxoHook es va permetre el luxe d'anotar un assaig en el minut 1 del partit.
Per a sorpreses, però, la plantofada que va rebre el totpoderós Munster irlandès a Escòcia, en el mateix grup dels catalans. L'Edimburg va clavar-li un 29-23 per tota la cara.
Si fem una ullada a com arriben els diferents equips a aquesta edició de la copa Heineken, no fa falta ser Sandro Rey per veure que els equips del continent continuen tenint un lleuger avantatge sobre els de les illes Britàniques. Sense anar més lluny, els vigents campions, els occitans del Toló, van apallissar el Glasgow escocès per 51-28.
I els catalans? N'hi haurà prou amb la inversió milionària del nou amo? Encara és aviat per dir-ho, però jo, que sóc optimista de mena, enguany posaré unes quantes fitxes a la casella de la USAP. Crec que ha aconseguit un equip compacte que és a prop d'arribar a una velocitat de creuer que li permeti jugar d'igual a igual amb els grans del Top 14 i de la copa Heineken.
La copa d'Europa és l'hàbitat natural de la USAP de Perpinyà. El proper diumenge, pocs minuts abans de les dues de la tarda, els catalans rebran a casa els escocesos de l'Edimburg, els mateixos que van sorprendre tothom en derrotar el Munster.
Un cop més, tindrem l'oportunitat de veure el millor rugbi del continent a pocs minuts de casa. Si us agraden els esports col·lectius, no deixeu passar aquesta magnífica oportunitat. Catalans i escocesos estem units per la voluntat de decidir lliurement el nostre futur. També estem units per la pilota ovalada. Anem a la capital del Rosselló diumenge vinent i celebrem-ho tots plegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada