dilluns, 27 de gener del 2014

Cinc jugadors per seguir en el Sis Nacions

Publicat el dilluns 27/1/14 al diari El 9 Esportiu


D'aquí a només sis dies comença l'edició 2014 del Sis Nacions de rugbi, un dels moments més esperats de l'any per als amants de la pilota ovalada. En funció del seu rendiment durant els campionats regulars i les gires de seleccions, aquests són els sis jugadors que crec que s'han de seguir amb atenció durant aquest torneig:
Antony Watson (Anglaterra). Aquest jove de 19 anys porta camí d'esdevenir l'Usain Bolt del rugbi. És extraordinàriament ràpid, i durant l'últim mundial sub-20 (que va guanyar Anglaterra, precisament) va sorprendre tothom amb la seva velocitat, la quan cosa li va valer un bitllet directe al primer equip nacional. Watson pot resoldre qualsevol partit complicat agafant la pilota i sortint disparat per la banda fins a la línia d'assaig.
Brice Dulin (França). Campió del Top 14 amb el Castres, aquest jugador no sembla que tingui el físic necessari per destacar en el rugbi, però l'any passat va ser un dels pocs que ho va fer de l'equip francès, que va acabar últim en l'edició passada del Sis Nacions. Té una capacitat de driblatge extraordinària.
Tommaso Allan (Itàlia). Va ser Tommy mentre va jugar amb Escòcia, però des que va decidir unir-se a Itàlia, el passat novembre, és conegut com a Tommaso. Res a dir, ja que és nat a Vicenza de mareitaliana i pare escocès. Ha començat a ser valorat pels aficionats catalans després de fer bons papers amb el Perpinyà.
Samson Lee (Wales). D'antuvi, qualsevol jugador de rugbi que es digui Samsó mereix ser tingut en compte. Lee ha tornat l'esperança als gal·lesos de tornar a trobar un sentit a la vida després d'Adam Jones. Les melés de Gal·les han esdevingut temibles amb aquest jove de 20 anys que promet, i molt.
Matt Scott (Scotland). Aquest noi és la resposta escocesa a Twelvetrees. Amb un físic envejable, va jugar tots els partits del Sis Nacions 2013, en què Escòcia va acabar tercera. Durant els partits de preparació de l'estiu, va tenir una actuació destacada contra Sud-àfrica. No juga des del novembre, però el veurem dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada